Novosti

Tvrtka Plovput iz Splita kao višegodišnji suradnik Zaklade „Vaša pošta“ donirala je zajedno sa svojim svjetioničarima Ivanom Bulićem s PS Stončica, Perom Barabom s PS Ražanj te članom posade brodice „Plovput 6“ Nenadom Tomićem sredstva za policu životnog osiguranja kako bi se zbrinuo još jedan mladi život. Ovaj put prikupljena novčana sredstva namijenjena su štićeniku Dječjeg doma „Maestral“, podružnice Miljenko i Dobrila iz Kaštel-Lukšića. 

Plovput je tako i ovom prilikom osigurao još jednu mirnu životnu plovidbu, ovog puta za Dinu. Cijelo vrijeme suradnje sa Zakladom „Vaša pošta“ tvrtka Plovput iz Splita darovala je više polica životnog osiguranja djeci iz sustava socijalne skrbi pokazujući tako visoku razinu svijesti glede djelovanja u području društveno odgovornog poslovanja. Samim time Plovput je pokazao da spada u odgovorne institucije društva dajući pritom djeci ono što im je uz financijsku pomoć najpotrebnije – optimizam i vjeru u bolju budućnost.

Humanitarno-prodajna izložba za prikupljanje sredstava

Tvrtka Plovput organizirala je krajem 2016. humanitarnu prodajnu izložbu u Muzeju grada Splita s radovima trojice djelatnika tvrtke: svjetioničara Ivana Bulića s PS Stončica, Pere Barabe s PS Ražanj te Nenada Tomića, člana posade brodice „Plovput 6“. Izložba je organizirana uz potporu Muzeja grada Splita i Turističke zajednice grada Splita, a sav prihod namijenjen je štićenicima Dječjeg doma  „Maestral“ u Splitu.