Novosti

Ponosni smo što je dječji zbor 'Zagrepčanke i dečki' pjesmu Mali anđeli posvetio Zakladi „Vaša pošta“ koja već 10 godina uspješno surađuje s dječjim domovima diljem Hrvatske. Više od 450 djece zbrinuto je policama životnog osiguranja koje pomažu štićenicima da upravo u presudnom trenutku osamostaljenja premoste egzistencijalne teškoće do nalaska prvog zaposlenja.

 

 

Vjerovanje u dobro svijeta čini stvari dobrim.

Bliži se Božić. Sve je u znaku svjetlosti, topline i ozračju posebne svetosti pune nade, mira, vjere i vjerskih obilježja koji na osobit način krase ovo blagdansko vrijeme upućujući nas na dublje promišljanje o smislu života uopće.

Osim pandemijske pošasti, vrijeme u kojem živimo svjetska povijest će upamtiti po velikoj migrantskoj krizi naroda iz ratom zaraćenih zemalja Bliskog istoka zbog čega putem različitih medija svakodnevno slušamo o stotinama tisuća nesretnih ljudi koji su odlučili napustiti svoje domove i potražiti mjesto pod suncem u nekom drugom, mirnijem dijelu svijeta.

„Luka, dobar dan! U ponedjeljak (poslije 11 sati) čekaju Vas na skladištu ZAGREBŠPEDA, Vodovodna 20A, Zagreb, pripremljeni paketi (adresirani kao u privitku)...“

Zaklada „Vaša pošta“ i Kvartet „Rucner“ višegodišnjim zajedničkim angažmanom daju svoj doprinos široj društvenoj zajednici podupiranjem filantropskih projekata usmjerenih na djecu i mlade koji odrastaju bez adekvatne roditeljske skrbi.