Novosti

Zaklada "Vaša pošta"  već 10 godina kontinuirano pruža podršku djeci iz dječjih domova. Ugovorene su police za više od 480 djece, a vrijednost ugovorenih polica prelazi 2,8 milijuna eura. Ovaj mjesec Hrvatska pošta donirala je sredstva za ugovaranje police djevojci iz dječjeg doma "Lipik" čije pismo zahvale objavljujemo.

Ponosni smo što je dječji zbor 'Zagrepčanke i dečki' pjesmu Mali anđeli posvetio Zakladi „Vaša pošta“ koja već 10 godina uspješno surađuje s dječjim domovima diljem Hrvatske. Više od 450 djece zbrinuto je policama životnog osiguranja koje pomažu štićenicima da upravo u presudnom trenutku osamostaljenja premoste egzistencijalne teškoće do nalaska prvog zaposlenja.

 

 

Vjerovanje u dobro svijeta čini stvari dobrim.

Bliži se Božić. Sve je u znaku svjetlosti, topline i ozračju posebne svetosti pune nade, mira, vjere i vjerskih obilježja koji na osobit način krase ovo blagdansko vrijeme upućujući nas na dublje promišljanje o smislu života uopće.

Osim pandemijske pošasti, vrijeme u kojem živimo svjetska povijest će upamtiti po velikoj migrantskoj krizi naroda iz ratom zaraćenih zemalja Bliskog istoka zbog čega putem različitih medija svakodnevno slušamo o stotinama tisuća nesretnih ljudi koji su odlučili napustiti svoje domove i potražiti mjesto pod suncem u nekom drugom, mirnijem dijelu svijeta.

„Luka, dobar dan! U ponedjeljak (poslije 11 sati) čekaju Vas na skladištu ZAGREBŠPEDA, Vodovodna 20A, Zagreb, pripremljeni paketi (adresirani kao u privitku)...“